Nu kan du sköta fastighetsförvaltningen digitalt, bekvämt och säkert. Det framtidstänkande företaget Nabo har skapat ”supertjänsten” inom fastighetsförvaltning och kan hjälpa till att sköta din fastighet snabbt och smidigt.

Digital portal med app

Äger du fastigheter? Eller är ni kanske en bostadsrättsförening?

Om du söker fastighetsförvaltning i Göteborg ska du definitivt ta kontakt med det innovativa företaget Nabo. De är inte bara specialister på effektiv fastighetsförvaltning, de har också hittat de mest smidiga och besparande arbetssätten genom att digitalisera processerna och övervakningen. Deras app är smart och enkel och de har en mycket bra kundportal.

Smart fastighetsförvaltning

Oavsett om du är ägare eller representerar styrelsen i bostadsrättsföreningen har du ett stort ansvar på flertalet områden. Det är svårt att ta hand om allt själv och det kan behövas olika typer av experter för olika områden och händelser i föreningen. Det är den tekniska fastighetsförvaltningen, ekonomin, servicen och det juridiska. Det finns säkert flera val när det gäller fastighetsförvaltning i Göteborg, men Nabo ligger definitivt med i toppen eftersom man kan erbjuda ett helhetskoncept.

I den tekniska förvaltningsdelen erbjuder Nabo tillgång till din egen underhållsplan som löpande uppdateras och visar händelser och omständigheter. Ekonomidelen innehåller de vanligaste löpande uppgifterna som är förenligt med fastighetsförvaltning, men det kan också vara rådgivning om bostadsrättsföreningen kanske ska göra ett större inköp eller något annat som man önskar rådgöra om.

Fastighetsservice viktig

Fastighetsskötaren sorterar under servicedelen och är en mycket viktig person som håller kontakt med lägenhetsinnehavarna och löser deras problem. Snabba svar är viktiga och en god serviceanda där man skapar relationer och kan svara på frågor. Om man löser små problem i tid sparar man oftast pengar eftersom problem i fastigheter kan växa och bli dyra såsmåningom.

Den fjärde delen i Nabos innovativa koncept är tillgången till juridisk rådgivning. Här tillhandahålls experter på fastighetsjuridik, och det går även att få stöd i avtalsrätt och exempelvis ombildningar eller störningshändelser.